Nieuw: Meeneembekers voor thee

Wij zijn gek op verse thee. En nog beter, verse thee onderweg! Daarom zijn we op zoek gegaan naar de mooiste meeneembekers voor thee. We wilden een stijlvolle travel mug, waarin je ook goed losse thee mee kunt nemen. Die hebben we gevonden! En zelfs in 3 verschillende varianten :) De meeneembeker Pào, Pào Ultra en Pào to Go. 

Pào meeneembekers

Filter en infuser

Deze 3 meenembekers of travel mugs zijn voor een groot deel hetzelfde. Ze zijn allemaal geschikt om losse thee in mee te nemen, omdat er in de deksel een filter zit. Je gebruikt dit als infuser of echt als filter.

Zet je losse thee van theeblaadjes. Dan stop je de blaadjes aan de ene kant van het filter en draai je de beker op z'n kop. Na een paar minuten draai je de beker weer terug en je thee is klaar. Super simpel!

Wil je kruidenthee zetten? Dan doe je de kruiden, samen met het water in de meeneembeker. Gebruik bijvoorbeeld munt, gember of rozenknopjes. Het filter in de deksel zet je nu de andere kant op. Wil je je kruidenthee drinken? Dan houdt het filter de kruiden tegen, zodat jij alleen de thee drinkt. Ideaal!

Hieronder een plaatje om duidelijk te maken hoe het werkt:

Verschillende formaten en materiaal

Het grootste verschil tussen de 3 meeneembekers voor thee, is hoe ze eruit zien. Kies dus vooral een beker die je echt mooi vindt. Want je gebruikt 'm natuurlijk (bijna) elke dag! Tenminste, dat doen wij wel :)

Een ander verschil zijn de formaten. De Pào (blauwe beker op de foto) heeft een inhoud van 350 ml. Hij is gemaakt van roestvrij staal. De Pào Ultra (witte beker) is het grote broertje van de Pào. Ook gemaakt van roestvrij staal, maar met een inhoud van 500ml. Ook heeft de Ultra een draagtouwtje.

De Pào to Go is dubbelwandig. Zo blijft je thee lekker lang warm. De binnenfles kun je eruit halen en zo hou je een nog grotere fles over. Deze is ideaal voor bijvoorbeeld fruitwater. De binnenfles is van glas en heeft een inhoud van 375ml. De buitenste fles is van tritan, dat is erg stevig kunststof (BPA vrij). De inhoud van de buitenste fles is 570ml. 

De prijzen van de thee meeneembekers zijn:

Pào €29,95 - meer foto's en informatie
Pào Ultra: €32,95 - meer foto's en informatie
Pào to Go: €24 - meer foto's en informatie

Video

Wil je precies zien hoe de meeneembekers van Pào werken? Dat zie je in dit filmpje: