Wie is In het Gras eigenlijk?

Heb jij dat ook? Op een website scroll je naar beneden om het stukje 'over ons' te lezen. Waarom? Je bent benieuwd naar de mensen achter je favoriete winkel. Of je vraagt je af of de site wel betrouwbaar is. Of gewoon omdat je nieuwsgierig bent en hoopt om leuke foto's te kunnen bekijken. Daarom, na lang lang aarzelen, toch een kort 'over ons' stukje. Met foto!

In het Gras is bedacht en gemaakt door mij, Fieke. Als sinds een vakantie in Maleisië, maart 2012, wil ik een theewebshop beginnen. Op de theeplantage van BOH Tea kregen we een rondleiding en ik werd helemaal blij. De lekkere thee, de mooie omgeving, de aardige mensen. Inspiratie! Bovendien drink ik al jaren liters thee per dag. Mijn theebeker vroeger thuis was zo groot, dat hij door mijn moeder 'de vaas' werd genoemd. Dus een theewebshop leek een logische idee. 

Maar toen kwam de realiteit. Ik had een leuke baan als online marketeer, ik verdiende genoeg en had leuke collega's. Bovendien moet je wel erg veel thee verkopen om je huis, je eten en je verre vakanties te kunnen betalen. Dus het 'thee webshop idee' en de bijbehorende inspiratie gingen in de ijskast. Tot eind 2016.

Het idee om iets voor mezelf te beginnen bleef knagen. Mijn baan vond ik niet zo leuk meer, ik wilde graag iets nieuws. Toen deed ik de deur van de ijskast weer open. En daar lag nog steeds het 'thee webshop idee. En yeah, weer werd ik er helemaal blij van. Ik zag het helemaal voor me: mooi moderne site, vol met inspirerende foto's, blogs, recepten en natuurlijk lekkere verse thee. 

Ik heb nog steeds geen idee of het idee gaat lukken en of In het Gras een groot succes wordt. Maar ik ga er vol voor en ik word er blij van. Dat is voor nu genoeg! 

Oh ja, nog wat facts en figures voor de nieuwsgierigen onder ons. Ik ben geboren in 1983, woon in Utrecht, ben getrouwd, heb een zoontje van 3, woon ook samen met 2 katten en kilo's thee. Ik drink het liefst groene thee, maar vind koffie ook erg lekker. 

 

Liefs Fieke